BLACK HORSES

Bilder från tävlingen den 8/6-14
 
 

Vägring in action

HORSEBACKRIDING on Make A Gif
 

NEW TOP

Helt störtförälskad i min nya tröja som jag fick hem för ett tag sedan, jag och mamma hade en "liten" photoshoot här i trädgården så här är ett par bilder for you.
 
 
 
 
 
 
 
 

FRAPINO/MILKSHAKE

Innan idag när solen låg på så kände jag mig så extremt sugen på något lite sött och kallt så gick in och gjorde mig denna skönheten
 

NY BLOGG

Hej!
Jag kommer fortfarande att "blogga" här, fast mer som en fotoblogg osv men om ni vill följa mig mer så har jag och min mamma blogg som vi har tillsammans: HÄÄR!
Hoppas ni tycker om den så ses vi där och här ha det bra sålänge pusshej!
 
 
 

HEJ

Hej!
Ni som har följt bloggen innan vet antagligen vem jag är men för er som inte vet så heter jag Johanna och jag är 16år gammal. Jag går första året på gymnasiet, handel och adminstrationsprogrammet. Utöver skolan så tränar jag på gym, rider, umgås med vänner och fotograferar. 
 
Denna gånger kommer inte min blogg handla så mycket om min vardag utan mer om träning, motivation, utmaningar och andra roliga saker, så om ni vill se något speciellt eller så så är det bara till att lämna en kommentar eller mejla mig så går det säkert att lösa :)
 
 
 Johanna heter jag och jag får första året på handel och administrationsprogrammet på Söderslättsgymnasiet. Min tanke är inte använda denna bloggen som en såkallad vardagsblogg utan mer som tränings och inspirationsblogg, fotoblogg och för lite mer roliga saker och ting. Har ni några frågor eller liknande så skriv en kommentar till mig eller kontakta mig på johannaljung@hotmail.com Puss & Kram
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo